send mail
Tømrer
og snedker
Maler Murer

TØMRER & SNEDKER
Hos Nordsø Byg A/S løser vi alle tømrer & snedker opgaver for private og erhverv i Esbjerg og omegn. Uanset omfanget af opgaven, så står vi klar med en hjælpende hånd og et professionel løsningsforslag. Når du vælger os til dit byggeprojekt, kan du derfor være sikker på et solidt resultat.

Vores team af erfarne og dygtige håndværkere, sætter en ære i at arbejde med træ. Træ er et alsidigt materiale, der kan bruges til det meste og giver et robust, naturligt og æstetisk udtryk.

Har du en opgave der ligger udenfor vores speciale, samarbejder vi med en række dygtige VVS- og EL firmaer. Der gør det muligt at få løst enhver type bygningsopgave hos os.

DIT LOKALE TØMRERFIRMA I ESBJERG
Som professionel tømrerfirma går vi aldrig på kompromis med den høje kvalitet og vi bestræber os på at levere kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser.

Hos Nordsø Byg har vi stor fokus på funktionalitet og æstetik. Vi tror på, at professionel planlægning og en god dialog med dig som kunde, er altafgørende for et tilfredsstillende resultat, som du kan få glæde af mange år ud i fremtiden.

Som tømrermester beskæftiger vi os blandt andet med:
  • Nybyggeri, renovering samt tilbygning
  • Tagdarbejde
  • Gulvlægning
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Beklædning af loft og vægge
  • Erhvervsbyggeri

FÅ ET GODT TILBUD FRA DIN TØMRERMESTER
Har du brug for en kompetent tømrer og snedker i Esbjerg? Eller har du brug for professionel råd og vejledning i forhold til dit byggeprojekt? Så kontakt os på telefon 26 24 45 09 / 21 33 70 15 eller e-mail mail@ns-byg.dk for et uforpligtende tilbud.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, med opgaven du har brug for hjælp til, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

SENESTE NYT PÅ BLOGGEN
Terassen til Torvegade 34Nordsø Byg , Vesterhavsgade 141, 6700 Esbjerg - Telefon: 75 17 50 41 - Mobil: 26 24 45 09 - mail@ns-byg.dk - Login