send mail
Tømrer
og snedker
Maler Murer

MALER
Nordsø Byg A/S udfører professionelt malerarbejde, med fokus på æstetik og den høje kvalitet. Med mange års erfaring indenfor malerfaget, udfører vi alle former for malerarbejde for erhverv, private og offentlige instanser samt andels- og ejerforeninger.

Udover alment malerarbejde tilbyder jeg også rådgivning i forhold til dit malerprojekt. Der er mange ting man skal tage højde for når det kommer til at male hjemmet. Derfor stiller vi vores faglige kompetencer til rådighed, og tilbyder professionelle råd og vejledning.

Vi udfører blandt andet:
  • Maling af udendørs træværk og facade
  • Maling af loft og vægge
  • Maling af vinduer og vinduer
  • Maling af døre, karme og fodlister
UDENDØRS- OG INDENDØRS MALERARBEJDE

Trænger facaden til at blive frisket op, eller har det det udvendige træværk brug for at blive malet, eller en omgang effektiv beskyttelse. Hos Nordsø Byg udfører vi alt indenfor udendørs malerarbejde, fra maling af vinduer og døre til overfladebehandling af det udvendige træ- og murværk.

Med tiden bliver træ i loftet grim og kedeligt, og derfor vælger mange at få loftbrædderne malet for at give loftet et visuelt løft. Vi har stor erfaring med indendørs malerarbejde og vi står klar til at give dig en hjælpende hånd.

Vi benytter kun de bedste og mest miljøvenlige materialer når vi udfører malerarbejde. Vi lægger stort vægt på at levere kvalitetshåndværk, der lever op til kundernes ønsker og behov. Med vores mange års erfaring som kompetent malerfirma, tilbyder vi kvalitetsbevidst malerarbejde til konkurrencedygtige priser.

INDHENT ET STÆRKT TILBUD

Har du brug for en erfaren maler i Esbjerg og omegn, der altid overholder aftaler og afgivende tilbud. Så Kontakt os på telefon 26 24 45 09 / 21 33 70 15 eller e-mail mail@ns-byg.dk, for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

SENESTE NYT PÅ BLOGGEN
Terassen til Torvegade 34Nordsø Byg , Vesterhavsgade 141, 6700 Esbjerg - Telefon: 75 17 50 41 - Mobil: 26 24 45 09 - mail@ns-byg.dk - Login