send mail
Tømrer
og snedker
Maler Murer

MURER
Har du brug for en kompetent murer, der kan skræddersy en kvalitetsløsning til dit næste byggeprojekt? Nordsø Byg A/S er din lokale murer i Esbjerg der udfører alt slags murerarbejde for både private og erhvervskunder. For os er ingen opgave for kompliceret eller triviel – og alt murerarbejde bliver udført med præcision og ekspertise.

Hos Nordsø byg har vi mange års erfaring indenfor branchen, og kan derfor hurtigt vurdere en opgaves omfang og omkostninger. Vores murere er opdateret med de nyeste teknikker og innovationer, der garantere veludført håndværk forankret i traditioner og velafprøvede metoder.

Indenfor murerarbejde udfører vi blandt andet:

Tilbygning, ombygning samt nybyggeri:
  • Facaderenovering
  • Renovering af køkkener
  • Renovering af badeværelse
  • Flise/klinke arbejde

MURER I ESBJERG DER UDFØRER KVALITETSARBEJDE

Din tilfredshed er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at levere kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser. Vi har først løst opgaven, når du er tilfreds med resultatet. Vi forstår at tillid og troværdighed skaber langvarige kunderelationer. Netop derfor stiller vi gerne vores faglige kompetencer til rådighed og tilbyder professionelle råd og vejledning.

Nordsø Byg har allerede udført murerarbejde for mange tilfredse kunder i Esbjerg, og vi tager altid højde for kundens ideer og ønsker når vi udfører murerarbejde. I samarbejde finder vi frem til en løsning, som du kan få glæde af, mange år ud i fremtiden.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Mangler du en professionel murer i Esbjerg og omegn, eller har du brug for råd, vejledning og et professionel løsningsforslag? Så kontakt os på telefon 26 24 45 09 / 21 33 70 15 eller e-mail mail@ns-byg.dk, for en uforpligtende snak og et godt tilbud.

SENESTE NYT PÅ BLOGGEN
Terassen til Torvegade 34Nordsø Byg , Vesterhavsgade 141, 6700 Esbjerg - Telefon: 75 17 50 41 - Mobil: 26 24 45 09 - mail@ns-byg.dk - Login